Telefon: +45 87 41 50 34
E-mail: info@atznet.dk
Telefon: +45 87 41 50 34   Email: info@atznet.dk

 

ATZweb alt-i-én hjemmeside

- automatisk tilpasning til computer, tablets og mobiltelefoner -


Om vores hjemmesidesystemer
Vi har to typer hjemmesidesystemer, som begge har deres berettigelse. Nogle kunder foretrækker at få "pakket hjemmesiden ind" i en stemningsgivende skabelon (V.7), andre vil gerne have kontrol over hele skærmen, og lade indholdet tale for sig selv (V.8). Der er ikke synderlig forskel på "maskinen" bagved, så de to versioner handler ikke om hvad der er bedst eller nyest, men hvad man foretrækker.
 
Vi ynder at sige at vores system er "til webmastere og deres klienter" - hvilket betyder at systemet er programmeret på en måde, så webmastere har en stor frihed til at lave special tilretninger inde i systemet, imens klienter har let adgang til den daglige administration. Et system som tilgodeser de fleste ønsker med en høj grad af fleksibilitet, og uden behov for dyr omprogrammering af en specialist.
 

Hosting, e-mail og database
En hjemmeside skal have en server at ligge på, en tilknyttet e-mail adresse og en database. Dette løser vi også. Vi hoster løsningen i vores eget datacenter, så alt er samlet samme sted med behørig support og sikkerhed. Altsammen en del af abonnementet.

Support
Vi har dagligt telefonsupport fra 08:30 - 16:00. Alternativt kan du også benytte vores Online Support her på hjemmesiden. E-mail er du altid velkommen til at sende til os, enten med spørgsmål eller ønske om opkald, hvis du ikke har mulighed i telefontiden.